AGM akut

Aurinkopaneelikäyttöön erityisesti suunnitellut AGM-akut (Abosrbent Glass Mat) ovat erinomainen valinta aurinkoenergian varastoimiseen. AGM-akussa akkuhappo on imeytettynä lasikuituun, jotka ovat lyijylevyjen välissä - näin akussa ei ole lainkaan juoksevaa nestettä.

AGM-tekniikka on huoltovapaata, ja sen käytön edut ovat kiistattomia. Niiden elinikä on huomattavasti perinteisiä happoakkuja pidempi, ja akku on täysin suljettu, jotenka se ei vaadi akkunesteen täyttöä eikä muita perinteisiin akkuihin liitettyjä huoltotoimia. Itseiskulutus on erittäin pientä, ja aku kestävät 700-800 purkukertaa, mikä on noin kolme kertaa perinteistä akkua enemmän.

3 Item(s)

    Set Descending Direction
 1. AGM akku 246 Ah

  AGM akku 246 Ah

  €490.00

  SW Comfort - huoltovapaat AGM akut

  SW Energia tuo markkinoille uuden huoltovapaan SW Comfort-akkumalliston aurinkopaneelikäyttöön. AGM-akku on täysin suljettu akkutyyppi eikä siten tarvitse akkunesteen täyttöä eikä muitakaan perinteisiä huoltotoimia. Akkuhappo on imeytetty lasikuituisiin erottimiin jotka ovat tiiviiden lyijylevypakkojen välissä, akussa ei näin ole nestettä juoksevassa muodossa lainkaan.
  Huoltovapauden lisäksi akkujen etuja ovat:

  • Täysin suljettu rakenne (ei kaasuuntumista ladatessa)
  • Hyvä latauksen vastaanottokyky
  • Erittäin pieni itsekulutus
  • Hyvä syklinen kesto (700-800 lataus/ purkukertaa)

  Akkuja on neljää kokoa, 18, 75,100 ja 250 Ah (20 tunnin purkausaika). Akkuja voidaan yhdistellä suuremmiksi kokonaisuuksiksi, suosittelemme enimmillään neljän akun sarjaan/rinnankytkemistä. Jos tarvitset kapasiteetiltaan yli 1000 Ah:n akkuja, suosittelemme Rolls-akkuja.

  Learn More
 2. SW Comfort 100 AGM-Akku, 120 Ah

  SW Comfort 100 AGM-Akku, 120 Ah

  €265.00

  Akun huolto, nesteiden vaihto - unohda! Huoltovapaa AGM-akku on vaivattomin valinta. Learn More
 3. SW Comfort 18 AGM-Akku, 20 Ah

  SW Comfort 18 AGM-Akku, 20 Ah

  €65.00

  SW Comfort 18 AGM-akku 20 Ah

  SW Energia tuo markkinoille uuden huoltovapaan SW Comfort-akkumalliston aurinkopaneelikäyttöön. AGM-akku on täysin suljettu akkutyyppi eikä siten tarvitse akkunesteen täyttöä eikä muitakaan perinteisiä huoltotoimia. Akkuhappo on imeytetty lasikuituisiin erottimiin jotka ovat tiiviiden lyijylevypakkojen välissä, akussa ei näin ole nestettä juoksevassa muodossa lainkaan.

  Huoltovapauden lisäksi akkujen etuja ovat:

  • Täysin suljettu rakenne (ei kaasuuntumista ladatessa)
  • Hyvä latauksen vastaanottokyky
  • Erittäin pieni itsekulutus
  • Hyvä syklinen kesto (700-800 lataus/ purkukertaa)

  Akkuja on neljää kokoa, 20, 120 ja 303 Ah (120 tunnin purkausaika). Akkuja voidaan yhdistellä suuremmiksi kokonaisuuksiksi, suosittelemme enimmillään neljän akun sarjaan/rinnankytkemistä. Jos tarvitset kapasiteetiltaan yli 1000 Ah:n akkuja, suosittelemme Rolls-akkuja.

  Akku

  Kapasiteetti 20 tuntia

  Kapasiteetti 120 tuntia

  Mitat P x L x K mm

  Paino kg

  SW 18

  18 Ah

  20 Ah

  181 x 76 x 166

  5,7

  Learn More

3 Item(s)

    Set Descending Direction

Verkkokaupassamme on käytössä turvalliset maksutavat!


Checkout - Oma maksutapa kaikille