Tervetuloa ostoksille!

Devilink langaton lämmityksen säätöjärjestelmä

Devilink™

langaton lämmityksen säätöjärjestelmä

Devilink™ on langaton, keskitetty lämmityksen säätöjärjestelmä. Järjestelmän kosketusnäyttö hallinnoi koko talon lämmitystä. Järjestelmään voidaan liittää jopa 50 erillistä yksikköä.

Devilink™ järjestelmä koostuu kolmesta yksiköstä, joiden välillä tiedonsiirto tapahtuu langattomasti:
• Devilink™ CC keskusyksikkö
• Devilink™ FT lämmityksen kytkentäyksikkö
• Devilink™ RS huoneanturi
• Devilink™ PR pistorasialähetin
• Devilink™ HR rasialähetin

Devilink™ CC keskusyksikön helppokäyttöisestä 3,5" koskestusvärinäytöstä säätelet koko kodin lämpötiloja. Help -toiminnon ansioista käyttöohjeet ovat aina käsilläsi.

Järjestelmän Devilink™ RS huoneanturi mittaa huoneen lämpötilaa toimien samalla lämpömittarina. Huonekohtaisia huone ja lattian lämpötiloja voit säätää joko kosketusnäytöltä tai huoneanturista, josta näet myös huoneen vallitsevan lämpötilan. Lisäksi langattomana sen paikka on helposti muutettavissa ja se on myös lukittavissa. Tällöin ohjaus toimii keskusyksiköstä.

Devilink™ FT lämmityksen kytkentäyksikkö kytkee lämmityksen päälle ja pois. Siihen voidaan kytkeä myös lattia-anturi ja sillä voidaan ohjata myös muita lämmönlähteitä.

Devilink™ PR pistorasialähettimen avulla voidaan kytkeä lämmitys päälle ja pois, mutta sillä voidaan ohjata myös muita eletronisia laitteita, kuten sähköpattereita, valaistusta tai muita sähkölaitteita joko napin painalluksella tai kalenteritoiminnolla.

Devilink™ HR rasialähettimen avulla voidaan kytkeä lämmitys päälle ja pois, mutta sillä voidaan ohjata myös muita eletronisia laitteita, kuten sähköpattereita, valaistusta tai muita sähkölaitteita joko napin painalluksella tai kalenteritoiminnolla.

Säästät energiaa
Devilinkin avulla säästät energiaa. Helppokäyttöisellä keskusyksiköllä voit ohjata eri tilojen lämmityksiä tarpeen mukaan. Kotona/poissa -toiminto toimii napin painalluksella tai kalenteri-toiminnon avulla.

Asentaminen ja sisustaminen on helppoa
Devilink™ -järjestelmän asentaminen on helppoa - ohjauskaapelointia ei tarvita, koska se toimii langattomasti. Järjestelmä on helppo asentaa sekä uusiin, että saneerattaviin kohteisiin. Lisäksi sen on sisustajan unelma – ei kiinteitä termostaatteja seinillä.

Devilink™ FT lämmityksen kytkentäyksikköön voit liittää lattia-anturin. Devilink™ RS huoneanturin paikan voit valita vapaasti, koska johdotusta ei tarvita.

Devilink™ on nykypäivän lämmityksen säätöjärjestelmä

Kategoriassa ei ole tuotteita.

Verkkokaupassamme on käytössä turvalliset maksutavat!


Checkout - Oma maksutapa kaikille