Tervetuloa ostoksille!

Toimitusehdot

Yleisesti

Jakorasia.netin E-kauppa on Jokiwatti Oy:n (Y-tunnus: 0772497-6) ylläpitämä nettikauppa. Jakorasia.net myy sähkötarvikkeita, valaisimia yms. yksityisille ja yrityksille. Lisätietoja yrityksestämme löydät kotisivuilta. Mitkään tässä luetellut ehdot eivät vähennä asiakkaallemme lain pakottavien säännösten mukaan kuuluvia oikeuksia esim. kuluttajansuojalaki. Jokiwatti Oy ei luovu mistään omista oikeuksistaan tämän tekstin perusteella.

Toimitus

Tilauksia toimitetaan vain Suomeen (Ahvenanmaalle ei lähetetä). Toimitus tapahtuu valintasi mukaan joko matkahuollon tai postin kautta.

Maksutavat

Checkout, jossa kaikki pankit yleisimmät luottokortit sekä useita muita maksu vaihtoehtoja.

Mikä on Checkout ?

1. Turvallista ja luotettavaa maksunvälitystä

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.
Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja kauppiaasta riippuen maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Toimintamme on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

2. Helppoa kaupankäyntiä

Checkout -maksupalvelun käyttäminen on helppoa.
Teet vain verkkokaupassa tilauksesi ja valitset haluamasi maksutavan.
Checkout-palvelu kauppiaan verkkokaupassa takaa monipuoliset maksutavat, luotettavan ja helpon maksunvälityksen.

Lisätietoa Checkout palvelusta: http://checkout.fi/

Toimitusaika

Toimitusaika määräytyy lähinnä valitsemasi tuotteen varastotilanteen mukaan. Toimitusajoista eri maksutavoilla löydät lisätietoa kohdassa Toimitus- ja maksutavat. Noin 80 % tilauksista olemme pystyneet lähettämään 2-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Mikäli varastotilanteesta tai muusta syystä johtuen ei tilausta voida luvatussa ajassa toimittaa, otamme sinuun yhteyttä tilanteen selvittämiseksi. Tällöin toimitamme loput tarvikkeet jälkitoimituksella ilman veloitusta. Postin kautta toimitettavien tilausten postituksen jälkeen lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä lähetystunnus, tai mikäli matkapuhelinnumeroa ei ole, lähetetämme sen sähköpostilla. Matkahuollon kautta toimituksen valitseville asiakkaille lähetämme lähetystunnuksen sähköpostilla. Noutotilaajalle ilmoitamme sähköpostilla milloin tilaus on noudettavissa Jämsän matkahuollon toimipisteestä.

Lähetysten säilytys

Lähetettyjen pakettien säilyttämisen hoitaa kuljetusyritys. Tarjoamme kuljetuksen joko Itellan tai Matkahuollon kautta. Säilytysajat vaihtelevat riippuen.

Katso tarkemmat ajat käyttämiemme kuljetusyritysten sivuilta: Itella ja Matkahuolto. Huomaa, että samalla tavarantoimittajalla voi olla eri säilytysajat riippuen toimitustavasta!

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät postin ja matkahuollon hinnastojen mukaan johon on lisätty mahdolliset pakkauskulut. Eri toimitustapojen hintoja pääset tarkastelemaan kun ensin valitset tuotteet koriin ja siirryt tilaamaan tuotteet. Näet lopullisen hinnan heti kuljetustavan valittuasi. Tilaus ei ole voimassa ennen kuin syötät kaikki tarvittavat tiedot ja vahvistat tilauksen. Pidätämme oikeuden muuttaa toimituskuluja ilman eri ilmoitusta, esimerkiksi erilaisten kampanjoiden ajaksi.

Hinnat

Hinnat euroina, arvolisävero 24 % sisältyy hintoihin. Mikäli hintoja joudutaan muokkaamaan esimerkiksi raaka-ainekustannuksien yms. syiden johdosta, pidätämme oikeuden käyttää toimitusajankohdan mukaisia hintoja. Hintamuutoksista ilmoitamme aina asiakkaalle ennen tilauksen lähettämistä ja kysymme haluaako hän tuotteet vielä tilata.

Omistusoikeus

Kaikki tuotteet ovat Jokiwatti Oy:n omaisuutta kunnes tuotteet ovat kokonaisuudessaan maksettu.

Hyväksynnät

Arvostamme laatua ja turvallisuutta. Kaikki myynnissämme olevat sähköasennustarvikkeet ovat CE-hyväksyttyjä.

Tuotetiedot

Jakorasia.net ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Takuu - Reklamaatiot

Sinun tulee ilmoittaa virheestä myyntiimme viipymättä, kun olet havainnut virheen tai sinun olisi se tullut havaita. Takuuasioissa/virheissä tulee aina ottaa yhteys Jakorasia.net asiakaspalveluun, puh. 0207 - 738 630.Parhaiten meidät saa kiinni sähköpostilla - esim. myymälän kiireiden vuoksi puhelinsoittoihin ei aina välttämättä ehditä vastata.

Virheitä voisi mm. olla että sinulle on toimitettu väärät tuotteet tai tuotteet ovat rikkoutuneet toimituksessa. Ottaessasi yhteyttä sovimme toimintatavan aina erikseen. Oikaisemme mielellämme ongelman mahdollisimman nopeasti ja haluamme, että olet täysin tyytyväinen! Tuotteiden takuu pääsääntöisesti on 1 vuosi, poislukien kulutustuotteet esim. valonlähteet. Ulkovalaisimilla on pääsääntöisesti 3 vuoden takuu. Joidenkin tuotteiden takuu on ilmoitettu tuotekohtaisesti. Takuu ei rajoita kuluttajalle suoraan kuluttajansuojalain perusteella kuuluvia oikeuksia, jos tuotteessa on virhe!

Palautukset

Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tavaran vastaanotosta. Mikäli haluat palauttaa tuotteet, sinun on ilmoitettava siitä meille sähköpostilla ennen palautuksen lähettämistä, pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä. Tällöin tiedämme odottaa tuotteita ja huomaamme jos palautus on hukkunut toimituksessa. Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikelpoisia, myyntipakkauksen tulee olla kunnossa. Tuotteisiin saa tutustua kuten vastaavassa alan myymälässä. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske pakkauksestaan poistettuja valonlähteitä (sis. polttimot, ei valaisimet). Palautuksista sinun on ilmoitettava meille sähköpostitse niissä sovelletaan alempana olevan taulukon mukaisia sääntöjä ja takuu tapauksissa saat palautuskoodin paluuviestinä sähköpostiisi. Palautettavat rahat tilitetään takaisin samaa kautta kuin alkuperäinen maksu on suoritettu. Maksu palautetaan viimeistään 30 vrk kuluessa palautuksesta. Viivästyneistä palautuksista (laitettu palautukseen yli 14vrk kuluttua tavaran vastaanotosta) koituvat kulut peritään asiakkaalta.

 

Asiakas maksaa palautuksen, jos:          
Jakorasia.net maksaa palautuksen, jos:
- Tuote ei sovi - Takuu
- Tuotetta ei tarvita - Tuote viallinen
- Tuotteesta ei pidetä - Tuote väärä
 

Pyydä palautusnumero sähköpostilla ja kirjoita se palautuslomakkeelle!

 

 

 

 

 

 

 

 

Palautus tapahtuu seuraavasti:

- Yllämainitut ehdot tulee täyttyä

- Ilmoitus Jakorasia.netin asiakaspalvelun kautta.

- Palautus on pakattava huolella, iskunvaimennusmateriaalia käyttäen.

- Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä aina kopio kuitista / lähetteestä.

- Palautettavan tuotteen mukaan on myös liitettävä (sisälle pakettiin) oikein täytetty tai vapaamuotoinen asiakirja, josta ilmenevät samat asiat. Palautuslomakkeen saat tulostettua tästä.

- Palautus tapahtuu Matkahuollon kautta.      

- Vie pakattu palautus lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiestoimipaikkaan.

- Näytä heille palautukseen oikeuttava lomake jonka saat tulostettua tästä.

- Toimi heidän antamien ohjeiden mukaisesti.

- Palautuksen tulee tapahtua Matkahuollon kautta. Jakorasia.net ei lunasta muilla tavoilla lähetettyjä palautuksia.

 

Mikäli tuote vaatii erityiskuljetusta, pidätämme oikeuden veloittaa toimituskustannukset asiakkaalta. Tämä koskee joitain tuotteita, joita ei Matkahuolto eikä Posti hyväksy kuljetettavaksi tuotteen painon tai muodon takia. Tämä on kuluttajansuojalakiin kirjattu: Yritys maksaa normaalit palauttamismaksut. Jos tuote voidaan palauttaa tavanomaisesti postitse, yritys vastaa palautuskuluista. Vain silloin, jos palautus esimerkiksi kokonsa tai painonsa takia edellyttää erityiskuljetusta, voidaan lähetyskuluja vaatia kuluttajalta. Asiasta on mainittava ehdoissa. Lähde: http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/etamyynti/

Palaustusoikeus koskee kokeilua, ei käyttöä! Painotettakoon vielä, että:

Tuotteessa ei saa palautuksen yhteydessä näkyä käytön jälkiä. Palautettujen tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia! Tästä syystä varsinkin ensimmäisellä käyttökerralla ja tuotteita paketista ottaessa kannattaa noudattaa hellävaraisuutta. Palautuksen yhteydessä kaikki mukana tullut materiaali kuuluu olla myös pakkauksessa, mm. valaisimen kiinnikkeet, johdot yms. Ns. lopullinen avaaminen voidaan kohdistaa vain niiltä osin, kun se on välttämätöntä, esim. virtajohdon muovipakkaus valaisimessa, mikäli sellainen on. Palautuksen yhteydessä tuote kuuluu paketoida takaisin vastaavalla tavalla, kuin se oli toimitettaessakin.

Huomioi, että palautuksen syytä ei sinun tarvitse kuluttajansuojalakien mukaan mainita. Olemme kuitenkin kiitollisia, jos olet valmis kertomaan palautuksen syyn, varsinkin jos se riippuu jostain tuotteen tavanomaisesta poikkeavasta ominaisuudesta tai tuotetiedoista riippuvasta puutteellisuudesta. Näin pystymme täydentämään verkkokauppamme tuotetietoja tarkemmaksi ja paremmin asiakasta palvelevaksi. Muista kuitenkin, että sinulla on oikeus jättää palautuksen syy kertomatta.

Lisätietoja kuluttajansuojasta saat kätevästi kuluttajaviraston sivuilta: http://www.kuluttajavirasto.fi/

 

 

Tekninen tuki

Jokaiseen tuotteeseen on nettikaupassa sekä mahdollisesti valmistajan kotisivulla teknistä tietoa. Jos jotakin jää epäselväksi, ota yhteyttä niin autamme sinua mielellämme:  asiakaspalvelu

Asiakastiedot

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Asiakastietoja ei käytetä minkäänlaiseen suoramarkkinointiin, esim. posti- eikä sähköpostimarkkinointiin.

Ala-ikäiset asiakkaat

Alle 18-vuotiaat voivat tehdä itsenäisesti pieniä, taloudelliselta merkitykseltään vähäisiä ostoksia. Edellytämme kuitenkin, että alaikäiset asiakkaamme kysyvät huoltajansa suostumuksen ennen asiointiaan E-kaupassa, varsinkin ennen suurempia tilauksia.

Aiheettomat tilaukset

Jatkuvista aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

Riitatapaukset

Riita-asiat selvitetään Jämsän käräjäoikeudessa.

Kysyttävää?

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää ihan mistä tahansa esimerkiksi kauppaan/tuotteisiin/toimitukseen/maksuun/ehtoihin yms. liittyvistä asioista, ota meihin yhteyttä neuvomme ja kerromme mielellämme: jakorasia.net asiakaspalvelu, Puhelin 0207 - 738 630. (Arkisin klo 9:00 - 17:00), vastaamme mahdollisuuksien mukaan.

Päivitetty viimeksi 1.6.2012, syy: tarkennuksia tietoihin
Päivitetty viimeksi 31.12.2012, syy: arvolisävero muutos
Päivitetty viimeksi 20.11.2013, syy: Checkout maksupalvelu, asiakaspalaute linkit.
Päivitetty viimeksi 26.4.2016, syy: toimitusehtojen muutokset

 Verkkokaupassamme on käytössä turvalliset maksutavat!


Checkout - Oma maksutapa kaikille