Tervetuloa ostoksille!

Jakorasia.net - luotettavuutta ja ammattiosaamista!

Jakorasia.net on Jokiwatti Oy:n omistama nettikauppa. Jokiwatti Oy on vuonna 1990 perustettu, sähköasennuksiin ja sähkötarvikkeiden myyntiin erikoistunut yritys. Nettikauppatoimintaa yrityksellämme on ollut jo vuoden 2005 alusta. Tällöin olimme yksi ensimmäisistä suomalaisyrityksistä, jotka tarjosivat sähkötarvikkeita yksityisille myös nettikaupan välitykselllä. Vuonna 2011 nettikauppa uudistettiin perinpohjaisesti ja samalla nettikaupan nimeksi tuli Jakorasia.net. Vaikka nimi muuttuikin, korkea palvelun taso ja ammattiosaaminen eivät ole kadonneet mihinkään.

Työllistämme 10-15 henkilöä, yrityksen liikevaihto vuonna 2010 oli 1,4M€. Yrityksen toimipiste sijaitsee Jämsän keskustassa.

Nettikaupastamme löydät laajan valikoiman valaisimia ja lämmittimiä kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin ja olosuhteisiin. Jos kaipaat jotain erityistä tuotetta, jota ei löydy valikoimastamme, kysy!  Klikkaa tästä itsesi asiakaspalveluun

Kokemuksemme ansiosta voimme myydä myös sähkötarvikkeita ammattitaidolla. Yleisimmät asentajan tarvitsemat tarvikkeet ja kalusteet löytyvät suoraan hyllystä. Kaikki sähköasennustarvikkeet ovat CE-hyväksyttyjä.

  • Jokiwatti on STUL:in (Suomen Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto) jäsen.
  • Jokiwatille on myönnetty ISO 9002 -laatusertifikaatti.
  • Jokiwatti kuuluu Suomen Yrittäjiin.

Verkkokaupassamme on käytössä turvalliset maksutavat!


Checkout - Oma maksutapa kaikille